Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

27
ΙΟΥΝΙΟΥ
2014

Να σας γράψω και εγώ ένα ωραίο κείμενο. Γεννήθηκα με μια μικρούλα αναπηρία (μόνο σκι δεν μπορώ να κάνω και μπαλέτο) και αυτό με σημάδεψε.

Όχι για την αναπηρία που είναι ασήμαντη αλλά για το "λαχείο", δηλαδή την σπάνια πιθανότητα να σου συμβεί αυτό και όλα έδειχναν ότι η ζωή θα πάει στραβά. Και φυσικά πήγε. Στραβά πήγε το Πανεπιστήμιο, στραβά και το μάστερ, στραβά και οι γυναίκες, όλα στραβά.

Και τελικά συμφιλιώθηκα με το "στραβό" και άρχισε να μου αρέσει. Αν το φιλοσοφήσουμε και λιγάκι όσο πιο στραβά πάνε τα πράγματα τόσο λιγότερες ευθύνες αναλαμβάνεις και τόσο περισσότερο χρόνο διαθέτεις.

Το αποτέλεσμα: είμαι άνεργος από τότε που γεννήθηκα, κάνω τρομερούς και ξένοιαστους ύπνους, δεν σπαταλάω ενέργεια, και με εισόδημα 10.000 ευρώ που προέρχεται κατά 75% από ενέργειες περασμένης δεκαετίας που οφείλονται στην ανεργία, "έσπασα" και άλλα 15.000 συν 12.000 η σύνταξη της μαμάς μου (27άρα την λέω λόγω εισοδήματος) και δεν έχω αφήσει κρουαζιέρα για κρουαζιέρα. Ευρώπη και Αμερικές.

Πριν λίγες μέρες αγόρασα κι ένα ΙΧ ντίζελ 17,500 ευρώ και "οργώνω" την Αττική. Αν και όταν ξεπεραστεί η κρίση, με τους στρατηγικούς σχεδιασμούς που έχω κάνει θα αλλάζω τα AUDI ΤΤ σαν πουκάμισα.

Όλα αυτά οφείλονται στην ανεργία και στην "ενέργεια" που δεν σπαταλάται άσκοπα. Ακόμα και το δημόσιο σου απορροφά τεράστια αποθέματα ενέργειας και νεύρων.

Τελικά τα "στραβά" με έκαναν αυτόνομο και ανεξάρτητο. Όλοι πνίγονται και εγώ σκέφτομαι την επόμενη καλή αγορά μου (η οποία θα είναι ένα τεράστιο led panel και θα αρχίζω να το προγραμματίζω. Πολλά λεφτά μυρίζομαι πάλι...)

Ηθικό δίδαγμα: Η ενέργεια και το "σπέρμα" πρέπει να σπαταλώνται με φειδώ.Robin
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: -
Ηλικία: -
Επάγγελμα: -
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία