100 και σήμερα

01
ΙΟΥΛΙΟΥ
2014

Σήμερα είναι η μέρα των εκατό! Σήμερα έστειλα το εκατοστό βιογραφικό μέσα σε έναν χρόνο (απίστευτο πόσες θέσεις για γραφίστα υπάρχουν), βέβαια σε κάποιες αγγελίες δεν πληρούσα τις προδιαγραφές, αλλά έστειλα ελπίζοντας ότι το βιογραφικό μου θα ξεπερνούσε το φράγμα των 35 ετών χωρίς υποχρεώσεις.

Στα δύο από αυτά είχα απάντηση, στο ένα ήθελαν εξωτερικό συνεργάτη όταν έχουν δουλειά (δουλειά όμως δεν έχουν) και στο άλλο πάλι ως εξωτερική συνεργάτις με απόδειξη δαπάνης (ζήτημα μέσα σε έναν χρόνο να πήρα 1.000 ευρώ)!

Το τηλέφωνο δεν χτυπάει, το mail δεν έχει απαντήσεις, χέσε μέσα δηλαδή. Σήμερα πρέπει να ήταν και η εκατοστή φορά που άκουσα, περιμένοντας να μπω στον γιατρό κάποιον άλλο ασθενή να λέει 2 εκατομμύρια άνεργοι τι κάνουν, γιατί δεν είναι στον δρόμο;

Μήπως γιατί στέλνουν βιογραφικά και περιμένουν δίπλα στο τηλέφωνο; Μήπως από το πολύ περίμενε, δεν περιμένουν πια τίποτα άλλο; Μήπως γιατί όταν λένε ότι είναι άνεργοι στους άλλους που περιμένουν στα ιατρεία βαριούνται πια να βλέπουν το ύφος της λύπησης;

Εγώ ξέρω ότι σε λίγο καιρό λήγει η ασφάλιση από το ταμείο και δεν θα μπορώ να κάνω την ένεση κάθε μήνα. Ήταν θαύμα που με έβαλαν στο πρόγραμμα στο Σωτηρία επειδή είμαι κάτω των 50 με μικρά παιδιά.

Με λίγα λόγια, αν έχεις χρόνιο πρόβλημα υγείας και είσαι άνω των 50 πας κατευθείαν στον Καιάδα!

Αύριο θα κοιτάξω στις αγγελίες για την 101.
K. :D , 43 χρ.
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 43 χρ.
Επάγγελμα: -
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία