Μαύρη τρύπα

07
ΙΟΥΛΙΟΥ
2014

Σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς της οικογένειάς μου και των φίλων μου, είμαι πολύ υπομονετικός και ψύχραιμος άνθρωπος. Σχεδόν κρύο αίμα, όπως λένε και έχουν αποδείξεις όλα αυτά τα χρόνια που αντιμετώπισα αρρώστιες, απώλειες και άλλα πολλά.

Σήμερα το πρωί, άφησα τα παιδιά στην πεθερά μου και πήγα στον ΟΑΕΔ για βεβαίωση ώστε να ανανεώσω τα βιβλιάρια. Μετά πήγα στο ταμείο και τα ανανέωσα. Μετά πήγα στην Αγ. Κωνσταντίνου στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και πήρα τις ενέσεις μου.

Μετά πήγα στο ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια για να γυρίσω σπίτι και την ώρα που κατέβαινα τις κυλιόμενες κοίταξα κάτω και μία μαύρη τρύπα άνοιξε και με περίμενε. Μέχρι να φτάσω κάτω όλα είχαν σκοτεινιάσει και είχα την ατυχία να είμαι μόνη μου.

Έπεσα, συνήλθα, ξανασηκώθηκα, κάτι παιδιά που περνούσαν ήρθαν να βοηθήσουν, με ρώτησαν αν είμαι καλά και αν χρειάζομαι νερό ή κάτι άλλο, είχα συνέλθει όμως και τους απάντησα με χαμόγελο "όλα καλά, κάνει ζέστη, εντάξει είμαι".

Μετά ήρθα σπίτι είδα τα ζούμπερα και αναθάρρησα, έχουν τον τρόπο τους με τα γέλια και τις φωνές τους. Από καιρό τη φοβόμουν αυτήν τη μαύρη τρύπα, την αισθανόμουν κάπου κοντά να με περιμένει.

Τώρα που έπεσα μέσα και ξαναβγήκα δεν φοβάμαι πια, το κρύο αίμα ξαναγύρισε, μόνο που καμιά φορά κλαίω με κάτι διαφημίσεις και κάτι άσχετα στα καλά καθούμενα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα γίνει και θα μου περάσει κι αυτό. Ψυχραιμία λοιπόν. Ψυχραιμία.
K. :D , 43 χρ.
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 43 χρ.
Επάγγελμα: Γραφίστρια
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία