Οι "παρασιτικοί" άνθρωποι

20
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
2015

Θα μιλήσουμε για ένα νέο φαινόμενο της εποχής μας, τους παρασιτικούς ανθρώπους, οικονομικά θύματα του 21ου αιώνα.

Οι παρασιτικοί άνθρωποι έχουν δική τους μόνο την αναπνοή τους. Άλλοι τούς βρίσκουν τροφή, άλλοι τούς παρέχουν στέγη, άλλοι μέσα για καθαριότητα, άλλοι για καλή υγεία και άλλοι για άλλα.

Από τον παρασιτικό άνθρωπο προκύπτουν έσοδα από τον ΦΠΑ (Φόρο Προστιθέμενης Αξίας), που πρέπει να πληρωθεί ακόμα κι από το νερό που πίνει, αφού είναι ακατάλληλο για πόσιμο αυτό που έρχεται από τη φύση μέσω κακοδιατηρημένων σωληνώσεων.

Αυτοί που συντηρούν στη ζωή τον παρασιτικό άνθρωπο πρέπει να πληρώσουν και τον έμμεσο φόρο του ΦΠΑ στο κράτος. Το κράτος διαθέτει ένα μεγάλο ταμείο. Σ΄ αυτό μπαίνουν έσοδα από κάθε άνθρωπο που αναπνέει σε ελληνικό έδαφος. Απ' αυτό το ταμείο θα πάρουν οι ΔΟΜΕΣ όσα χρειάζονται για να τα κατανείμουν δίκαια θεωρητικά σε όλους τους ανθρώπους που αναπνέουν στην Ελλάδα.

Πού πάνε όλοι αυτοί οι πόροι που μαζεύονται από το κράτος; Πώς θα υπάρξει κοινωνική συνοχή όταν υπάρχουν παρασιτικοί άνθρωποι; Πώς γίνεται το κράτος να σκορπά αφειδώς τα χρήματα του ταμείου του όταν είναι να πάνε σε ήδη έχοντες; Αφού ζούμε με δανεικά, γιατί δεν υπάρχει μέριμνα να ξοδεύουμε όσα έχουμε; Γιατί κάποιοι διατηρούν προνόμια, τη στιγμή που υπάρχουν συνάνθρωποι που δεν έχουν τα βασικά; Γιατί το κράτος δέχεται εθελοντές που ήδη εργάζονται, αφού με μια μικρή αμοιβή θα μπορούσαν να πάρουν κάτι οι παρασιτικοί άνθρωποι; Γιατί επιτρέπεται σε δημόσιους λειτουργούς να έχουν και δεύτερη και τρίτη δουλειά; Αυτή τη δεύτερη και την τρίτη δουλειά θα μπορούσαν να την κάνουν οι παρασιτικοί άνθρωποι. Γιατί υπάρχουν χρήματα για τους σαρανταπεντάχρονους και πενηντάχρονους συνταξιούχους και δεν υπάρχουν χρήματα για ανθρώπους της ίδιας ηλικίας που δεν έχουν ούτε δουλειά, ούτε απασχόληση ούτε άλλη μορφής συναλλαγή με χρήματα;

Όλοι μαζί ας λειτουργήσουμε σε έναν ιστό με αρχές και αξίες του 20ου αιώνα.΄"Ότι περισσεύει βαραίνει το σπίτι, δώσε το σε κάποιον που δεν έχει".
Parasito 1
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: -
Επάγγελμα: -
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία