Ζητάω μια ευκαιρία!

20
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2015

Ο Θεός μού χάρισε ένα μεγάλο ταλέντο να μπορώ να διαμορφώνω το ξύλο σε μινιατούρες διαφόρων μοντέλων ή και οτιδήποτε κάποιος μπορεί να σκεφτεί! Από μονοθέσια της Φόρμουλα 1 μέχρι οχήματα τα όποια είναι πλήρως λειτουργικά, και φυσικά όλα στο χέρι φτιαγμένα και δίχως "ειδικά" εργαλεία.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ενώ προσπαθώ όσο μπορώ, είτε για εργασία κάπου είτε για να προωθήσω την δουλεία μου, βρίσκω πόρτες κλειστές παντού!

ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ!

Είμαι μέλος πολύτεκνης οικογενείας και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας σε όλους τους τομείς γενικότερα. Αλλά αυτό δεν με πτοεί. Έχω μάθει από μικρός να στερούμαι κάτι που κάποιος το θεωρεί φυσικό η φυσιολογικό να το έχει. Αυτό με έκανε καλύτερο άνθρωπο, με βαθιά εκτίμηση για ό,τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωή μου! Δεν ζητώ τίποτα από κανέναν και ποτέ δεν το κάνω.

Το θέμα μου είναι ένα, ζητώ μια ευκαιρία να φανεί η δουλεία που έχω κάνει. Είναι μοναδικά έργα τέχνης που μόνο στο εξωτερικό μπορεί κάποιος να δει κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς όμως στη χώρα όπου ζούμε πρέπει να είσαι του πανεπιστημίου για να έχεις αξία! Δεν είναι όμως έτσι! Τη μάθηση την κάνουν χιλιάδες κάθε χρόνο, τη δημιουργία όμως λίγοι...

Ένας αγανακτισμένος από τους πολλούς...

Σημείωση: Μια φωτογραφία από το τελευταίο δημιούργημα μου.

Αδικημένο ταλέντο....ίσως!!!
Σχόλια
Κάρτα στοιχείων ανέργου
Φύλο: -
Ηλικία: -
Επάγγελμα: ανεργος
Περιοχή: -
Διάστημα ανεργίας

Στοιχεία